Bestel nu Google Play Giftcards online

kpn android apps

Apps betalen via rekening van KPN en Hi

Je kan nu apps betalen via jouw telefoonrekening bij KPN en Hi

Onlangs introduceerde KPN deze nieuwe functie voor zijn abonnees. Zoals bekend kan je in de Play Store alleen maar betalen met een creditcard. In Nederland komt deze optie er dus bij, betalen via je mobiele telefoonrekening.

kpn android apps

Helaas zitten er wel wat haken en ogen aan deze manier van betalen. Ten eerste is het momenteel alleen beschikbaar voor KPN en Hi klanten en niet voor Telfort klanten. Daarnaast zijn de andere twee providers (T-mobile en Vodafone) nog niet zo ver. Je moet dus een KPN of Hi abonnement hebben. Daarnaast heeft KPN er ook wat beperkingen aan verbonden. Je kan alleen maar items downloaden tot 10 euro en je mag niet meer dan 100 euro maximaal per maand besteden in de Play Store.  De eerste keer dat je een aankoop doet in de Play Store moet je aan een KPN Netwerk verbonden zitten, anders werkt het niet.

Nadat je dan een aankoop hebt gedaan, krijg je de keuze om met een creditcard te betalen of met je abonnement. Je krijgt in je maandelijkse rekening overzicht precies te zien wat je hebt uitgegeven.

Op zich positief dat je nu met een alternatief kan betalen in de Play Store, maar toch zien wij liever giftcards. Het voordeel van een giftcard is dat je zeker weet dat je nooit over je budget gaat en daarnaast kan je die weggeven als leuk cadeau. Tevens is het vrij specifiek, want je moet nu KPN of Hi klant zijn en het is niet bekend wanneer de andere twee providers dit gaan aanbieden. Ondanks het grote nadeel (geen controle over je uitgave) toch zeker een goed alternatief als je KPN abonnee bent en geen creditcard heb.

bron: KPN

Labels:betalen, KPN, play store, telefoonrekening

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter