Bestel nu Google Play Giftcards online

google boeken

Google Boeken in de Play Store

Google Boeken te koop via de Play Store

We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is het zover. Google is bezig om in Nederland de Play Store uit te breiden. Zij maakte dit via Google+ bekend. Als het goed is zal het de komende uren (dus vanaf 17 juli 2013) beschikbaar moeten worden voor iedere Nederlander.

Met Google Boeken kan je nu via de Play Store of via de speciale app, boeken bestellen om te lezen. De e-books zullen beschikbaar zijn op je gehele Google account, waardoor je het dus kan lezen op een desktop, tablet of smartphone. De app zal beschikbaar komen voor android en voor iOS.

De dienst bestaat al enige tijd, maar komt nu dus eindelijk naar Nederland. De grote vraag is gelijk: Wanneer komen dan die giftcards? Ik heb vaker geschreven dat dit een logische stap zou zijn, omdat als Google meer boeken wil verkopen er ook meer betalingsmogelijkheden zouden moeten komen. Kortom de geruchten en mijn speculaties zullen in de komende weken moeten blijken.

Eerder vandaag gaf Google al een algehele update aan de Play Store. Het gehele uiterlijk is veranderd. Alles is nog simpeler gemaakt en zou overzichtelijker moeten zijn. De meningen hierover zijn wat verdeeld. Kijk zelf eens in de Play Store om te kijken wat jij er van vind. Voorlopig staan er alleen nog maar apps en games in, maar vanaf morgen zul je hier ook de boeken kunnen vinden.

De link naar ‘cadeaubon inwisselen’  is al prominent aanwezig, maar werkt helaas nog niet. Toch is ook dit weer een bevestiging voor mij dat de giftcards er nu toch echt aan zitten te komen!

 boeken in de play store

 

Blijf op de hoogte over Google Giftcards

* verplichte velden


Labels:google boeken, google books, play store

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter