Bestel nu Google Play Giftcards online

google giftcards 2014

Google Giftcards pas in 2014 in Nederland?

Wij hopen inmiddels al maanden dat wij Google Giftcards kunnen leveren aan jullie en zijn ook nog steeds in afwachting. Inmiddels proberen wij ook los te krijgen wanneer de Google giftcards eindelijk in Nederland te verkrijgen zijn. Het probleem is helaas dat je momenteel geen giftcards uit een ander land kan gebruiken in Nederland. In de landen om ons heen zijn ze inmiddels wel verkrijgbaar, alleen wij lijken nog achter te lopen.

Een anonieme bron van ons heeft laten weten dat de Google giftcards pas in januari 2014 verkrijgbaar zullen zijn in Nederland. Dit is natuurlijk slecht nieuws omdat veel mensen dit als prachtig kerstcadeautje hadden willen kopen. Voorlopig kunnen we dus alleen nog maar met creditcard betalen in de Play Store, waar inmiddels wel Google Music en Google Books aan toegevoegd werd. In de lijn der verwachting lag toch dat de google play giftcards ergens in oktober verkrijgbaar zouden worden in Nederland, maar dit blijkt dus mogelijk weer 3 maanden opgeschoven te worden.

Google Nederland of Google internationaal hebben niet gereageerd op dit gerucht en wij hebben voorlopig nog geen antwoord of verklaring van Google zelf ontvangen. Helaas hebben wij tot op heden dus nog niet kunnen laten bevestigen of dit inderdaad het geval is.

Labels:betalen, Google giftcard, release

Trackback van jouw site.

Reacties (4)

 • Avatar

  alexander

  |

  ” Het probleem is helaas dat je momenteel geen giftcards uit een ander land kan gebruiken in Nederland ”

  Het is wel mogelijk, maar je moet met dezelfde valuta dus voor nederland in Euros. dus die van duitsland kan je gebruiken(heb ik zelf ook gedaan woon vlakbij Duitsland) Denk dat die van Belgie ook te gebruiken zijn.

  Reply

  • Avatar

   Googlegiftcard.nl

   |

   Zover ons bekend, kan je de kaarten alleen gebruiken voor het land waar je het tegoed gekocht hebt…

   inmiddels is dit achterhaalt en kan je gewoon de kaarten vanuit Duitsland gebruiken.

   Reply

  • Avatar

   Angelique

   |

   Welke winkel in Duitsland kun je die kopen? Ik woon er ook dichtbij nl….

   Reply

Laat een reactie achter