Bestel nu Google Play Giftcards online

Google Giftcards deze zomer nog?

Google giftcards zijn bijna te koop in Nederland

Tenminste dat is nog steeds wat iedereen verwacht. Inmiddels wachten we al een jaar op de Google Giftcards, zodat we in Nederland ook aan de slag kunnen met de giftcards. Hierdoor heb je dan geen creditcard meer nodig. Ondanks we nu al lang te wachten, lijkt er inmiddels wel wat aan te komen. Als je naar de website van Google gaat om een code voor de Play Store in te vullen en je doet dit vanuit de engelse versie, dan zie je de achterliggende pagina in een flits.

Uiteindelijk leidt de website je dan naar een pagina waarop staat: …..’ helaas nog niet beschikbaar op uw lokatie’, maar enkele seconden er voor zie je dan de pagina waar je een Google Giftcard code in kan vullen. Zo’n code is de code die op een giftcard staat (Check het zelf). Kortom kennelijk is zelf Google ‘ready to go’, dus waarom hebben we ze dan nog niet?  Google zegt er niets over, maar wij hebben inmiddels van meerdere anonieme bronnen/ kanten voornomen dat deze giftcards voor de Play Store echt deze zomer nog in Nederland verkrijgbaar zullen zijn. Onze bronnen zijn qua betrouwbaarheid verschillend, maar doordat het er meerdere zijn, is onze hoop in ieder geval weer wat sterker geworden.

Het blijft afwachten en niets concreets, maar volgens ons ziet het er naar uit dat de Giftcards in juli, augustus of september te koop zouden moeten zijn in Nederland.  Zodra dit het geval zal zijn, kunt u bij ons ook direct Google Giftcard codes bestellen, zodat u direct apps kunt kopen in de Play Store. U kunt deze code dan afrekenen bij ons met iDeal.

 

Blijf op de hoogte over Google Giftcards

* verplichte velden


Labels:code, play store, release Play store gift cards

Trackback van jouw site.

Reacties (3)

 • Avatar

  Maurits

  |

  Jaja, Juli, augustus, september, het is nu al november…

  Reply

 • Avatar

  laew

  |

  Januari en nog steeds niet

  Reply

 • Avatar

  Itunes

  |

  Januari 14- 2015 !!!!! Nog niks 🙁

  Reply

Laat een reactie achter