Bestel nu Google Play Giftcards online

play store giftcards

Google giftcards in UK beschikbaar?

Google giftcards zouden in UK al te koop moeten zijn

In Nederland wachten we nog steeds op de Google cadeaukaarten, maar krijgen maar weinig nieuws te horen over deze kaarten. Met deze kaarten kan je zonder creditcard apps kopen in de google Play Store.

Sinds vorig jaar zijn de Google Giftcards al te koop in Amerika en toen zij men al dat ze ook naar Europa zouden komen. Ook in Engeland wachten zij al heel lang op deze giftcards. Op de support pagina van Google komt naar voren dat de kaarten inmiddels al beschikbaar moeten zijn in Engeland, maar niets is minder waar. De mensen in de UK wachten nog steeds net zoals wij op de giftcards.

Positief

Als we het positief  bekijken zit een release van de Google giftcards er nu toch echt aan te komen. De verachting is dat de kaarten nu snel in de UK  beschikbaar zullen worden. Voor ons is dit positief, want dan zijn de giftcards in ieder geval al ‘overzees’  en een verder uitrollen in Europa komt dan ook dichterbij. Persoonlijk vind ik het schandelig dat Europa zo lang moet wachten op iets, wat men heel graag wil, maar Google zal wel zijn redenen hebben. Mogelijk willen ze eerste kijken hoe groot de markt is en of zij dit daadwerkelijk willen invoeren overal. Ik men mij te herinneren dat destijds met de itunes giftcards, we in Europa ook heel lang hebben moeten wachten voordat zij hier beschikbaar waren. Daarnaast is Nederland ook nog eens een kleine markt en lopen we vaak al achter de feiten aan. Dus ik zeg kerst 2013? laten we hopen dat het eerder is….

 

Als je slim denkt te zijn en je besteld een Google Giftcard in Amerika (of later in de UK) dan zal je teleurgesteld worden, want deze kaarten zijn niet bruikbaar in Nederland en in de Nederlandse Play Store.

Androidpit

 

Labels:Google giftcard, Google giftcard UK, Play card UK

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter