Bestel nu Google Play Giftcards online

Google Giftcards ook verkrijgbaar in Canada

Google Play cards gaan ook verkocht worden in Canada

Google Giftcards zullen vanaf nu ook te koop zijn in Canada. na de USA en UK is Canada het derde land waar de kaarten te koop zullen zijn. Waar blijft de rest van de wereld?

En met name Nederland natuurlijk. Wij willen ook Google Giftcards gaan gebruiken, maar voorlopig is er nog geen zicht op een lancering. De Canadezen ontdekte dat je codes in hun land al kon invoeren via de Playstore van Google. Dit zou er dus op duiden dat de Giftcards daar binnenkort te koop zullen zijn. Als je namelijk in Nederland probeert te checken of je hier al wat kan inleveren in de Play Store, krijg je een melding dat ‘Cadeaubonnen zijn niet beschikbaar op uw locatie”. De Canadezen krijgen hier dus te zien dat zij een code in kunnen vullen. Overigens heb ik nog nergens gelezen dat de Google Giftcards ook daadwerkelijk te koop zijn bij retailers in het land. Kortom ook Canada wacht nog steeds.

We gaan bijna naar een jaar nadat de Google hun Play Giftcards uitbracht in Amerika. Mijn persoonlijke mening is dat Google er veelste lang over doet om deze goede betaaloptie voor heel veel mensen wereldwijd te verkopen. Ik vermoed dat er een probleempje is tussen de retailers en Google en dat zal natuurlijk over geld zijn. Mijn speculatie is dat Google een te kleine marge inbouwt, waardoor retailers er geen meer waarden in zien. Ik kan namelijk geen andere reden bedenken waarom wij in Nederland nog steeds niet met een Giftcard kunnen betalen in de Play Store.

[ad 1]

bron: ms

Labels:Google giftcard, Google giftcard UK

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

  • Avatar

    algernon

    |

    weet iemand toevallig of deze canadeze kaarten bruikbaar zijn voor nederlandse google play accounts? er zijn namelijk ondertussen al kaarten verkrijgbaar daar en er komt binnenkort iemand van daar naar mij toe dus dat zou wel heel cool zijn:)

    Reply

Laat een reactie achter