Bestel nu Google Play Giftcards online

google niet beschikbaar

Google Music beschikbaar in België

Google Play Music is uitgerold in België

Google heeft vandaag Google Play Music uitgerold in België . Dat houdt in dat Belgen vanaf vandaag muziek kunnen downloaden in de Play Store. Waarom België eerder als Nederland?  geen idee..

Op zich een leuke primeur voor mijn Belgische lezers, want het gebeurd niet vaak dat België iets eerder heeft dan Nederland. Toch ben ik hier in Nederland enorm positief over deze stap van Google. Google is Play Music aan het uitrollen en dat betekend dat Nederland toch niet lang meer achter zal blijven, lijkt mij. Je kan met Google Play Music dus muziek kopen en downloaden, maar ook streamen via de cloud.

 

Nou, vind ik dat ‘kopen’  het interessantste, want dat betekend dat mensen moeten betalen. En betalen zou moeten kunnen met een Google Giftcard. De beredenering is tot nu toe altijd geweest, dat zodra Google hun online muziek en video winkel in een land zal lanceren, de lancering van de Google Giftcard niet veel langer kan duren. Google zou zichzelf dan flink in de vingers snijden, want zoals al vaker gezegd: Niet iedereen heeft een creditcard.

 

Daarnaast wordt Paypal of een andere dienst ook (nog) niet ondersteund. Kortom die giftcard moet er gaan komen! Ik verwacht dat Google Music en mogelijk de andere diensten toch heel snel naar Nederland en Belgie zullen komen en dat we dan ook binnenkort de Google Giftcards in de winkel  (of online) kunnen gaan kopen.

 

zie hier onder nog even wat Google Play Music ook alweer was en kijk hier of het al beschikbaar is in Nederland (laatste keer dat ik checkte nog niet).

Labels:Google Music, Play Music

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter