Bestel nu Google Play Giftcards online

google play giftcards

De Google Play Giftcards zijn te koop in Nederland

Vanaf vandaag zijn de Google Play Giftcards te koop online in Nederland.

Online kopen Google Giftcards

Ineens uit het niets zijn de giftcards beschikbaar gekomen online in Nederland. Eerder kregen wij te horen dat deze pas kwartaal 4 van 2014 beschikbaar zouden komen. www.playcardgiftcodes.nl is de eerste webshop in Nederland die ze aanbied. Je kan vanaf nu giftcard codes kopen van 15 euro, 25 euro en 50 euro. Daar komen wel wat kosten bij als je zo online koopt. De extra kosten zij momenteel 3 euro per kaart. Het is dus het voordeligst om gelijk een kaart van 50 euro te kopen. Bestel je Giftcard code hier.

Het voordeel van online Google giftcard codes kopen is dat je wel per direct op je beeldscherm de code krijgt die je kan invullen in de Play store, zodat je gelijk het tegoed kan gebruiken.  Dit is de de afweging die je zal moeten maken.  Voorlopig zijn de Google Play giftcards nog niet in de fysieke winkels in Nederland gevonden. Mocht jij ze ergens signaleren? Dan horen wij het graag.

Dit is voorlopig de enige manier om zonder creditcard tegoed op je Google account te zetten om te besteden in de Play Store. Uiteraard zijn de gifcards codes ook in andere landen verkrijgbaar. Bijvoorbeeld in Duitsland. Daar is de feed die je betaald iets minder namelijk 2,69 euro. Die duitse giftcards codes zijn ook te gebruiken in Nederland. Bestellen kan hier.

 

Labels:Google Cadeaukaarten, Google giftcard, play store

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter