Bestel nu Google Play Giftcards online

Google Play Music

Google Play Music beschikbaar in Nederland

Google Play Music eindelijk in Nederland

Vanaf vandaag kan je gebruik maken van Google Music via de Playstore. Dit is het antwoord van Google op andere diensten, zoals Spotify en iTunes Match. Of het een groot succes gaat worden in Nederland?

Google Play Music kan je sinds vannacht gebruiken via de Play Store. Je kan er losse nummers kopen van jouw favorieten artiest. Daarnaast kan je een abonnement nemen op All Acces. Met All Acces krijg je toegang tot miljoenen nummers die in Google Play staan. Dit aanbod is vrij divers en alle recente albums zijn er wel in te vinden. Vervolgens kan je de muziek afspelen op alle apparaten, waaronder uiteraard android tablets en smartphones. Echter kan je ook via de computer de muziek afspelen. Hiernaast krijg je gratis de mogelijkheid om 20.000 nummers in ‘the cloud’ op te slaan.

Met All Acces krijg je de mogelijkheid om ook de nummers of albums offline af te spelen op jouw smartphone of tablet. En je kan je eigen favorieten muzieklijsten maken. Kortom dit lijkt allemaal heel veel op de diensten van Spotify. All Acces kan je nu 1 maand gratis proberen. Daarna betaal je 7,99 euro. Echter is dit een actie die tot 15 november 2013 duurt. Wil je daarna gebruik maken van All Acces dan kost dat je 9,99 euro per maand. Het abonnement is per maand opzegbaar.

Helaas kan je All Acces momenteel alleen betalen met een creditcard, want je betaal immers via de Play Store. Uiteraard kan je wel een prepaid-creditcard gebruiken. Ik vraag mij af of dit een echte concurrent van Spotify wordt in Nederland, waar Spotify heer en meester is. Sowieso een voordeel van Spotify is dat je er gewoon Spotify giftcards voor kan kopen. Uiteraard hebben wij gelijk bij Google de vraag neergelegd wanneer de Google Giftcards naar Nederland komen. Wij hebben hier nog geen antwoord op gekregen.

all acces google play

Labels:All Access, Google Music

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter