Bestel nu Google Play Giftcards online

Google KitKat actie

Google Play Store tegoed winnen bij KitKat

Koop KitKat en win een Nexus 7 of tegoed voor in de Play Store

Het was te verwachten dat er acties kwamen van Google in samenwerking met KitKat omdat zij de nieuwe android versie KitKat hebben genoemd. En ja hoor, daar is de eerste actie. Als je nu een KitKat koopt moet je naar deze site gaan om mee te doen.

Google KitKat actie

Daar vul je jouw gegevens in en de actiecode die op de verpakking van de KitKat staat. En dan zie je direct wat je gewonnen hebt. Je kan dus 1 van de 1000 Nexus 7 tables winnen of 5 euro aan tegoed wat je kan gebruiken in de Google Play Store. Dat tegoed geven ze zelfs 25.000 keer weg. Kortom altijd de moeite waard om een keer een KitKat te kopen in plaats van een Mars of Snickers :).

Ik hoop niet dat deze actie voor het release van de Google Giftcards in Nederlands is, want de actie duurt tot 31 december 2013 en wij van googlegiftcard.nl hebben nog steeds de verwachting dat binnen nu en enkele weken de giftcards beschikbaar zullen zijn in Nederland.

 

kitkat actie google

Labels:Actie, Android, KitKat

Trackback van jouw site.

Reacties (2)

 • Avatar

  muhammedali

  |

  Ik heb 5 euro credit gewonnen maar kan het niet gebruiken omdat het niet beschikbaar is in mijn land.

  Reply

  • Avatar

   robert

   |

   Hoi, ik heb ook 5 eur gewonnen. En deze heb ik zonder problemen kunnen gebruiken. Raar trouwens dat google deze restrictie heeft. Dat betekend dat je op vakantie of business trip niet je saldo kan opladen zonder credit card. Daar moet google echt even verder over nadenken.

   Succes met je google code.

   Reply

Laat een reactie achter