Bestel nu Google Play Giftcards online

play store betalen zonder creditcard

Play Store betalen zonder creditcard

Betalen zonder creditcard in de Google Play Store

Helaas is dit niet mogelijk op dit moment. Je kan nu alleen maar apps kopen in de Play Store via een creditcard. En dat is gelijk het probleem veel mensen hebben die niet.

Oke, sommige apps kan je wel via Paypal activeren, zoals bijvoorbeeld Whatsapp, maar in de Play Store betalen zonder creditcard is onmogelijk. In ieder geval in Nederland. In amerika zijn er ondertussen al verschillende Google Giftcards te koop waarmee je een tegoed kan toevoegen aan jouw Google Account, zodat je daarmee kan betalen. Je kan hier dan apps, ebooks, video’s en muziek mee kopen. Helaas kan dit in Nederland nog niet, want er zijn nog geen Google Giftcards beschikbaar in Nederland.

Op 12 november gaan in verschillende landen in Europa wel de deuren open voor de andere afdelingen in de Play Store, naast apps. Dus voor muziek, boeken en video’s, helaas wordt Nederland niet genoemd, jammer want het zou een mooi kerstcadeau geweest zijn, zo’n Google Giftcard.

[ad]

play store betalen zonder creditcard

Trackback van jouw site.

Reacties (3)

 • Avatar

  Eric

  |

  Buitengewoon jammer en eigenlijk onbegrijpelijk dat dit nog steeds niet mogelijk is in Nederland. Ik ben absoluut een Android fan, maar ik moet toch zeggen dat Apple met z’n Itunes gift cards het op dit gebied slimmer heeft aangepakt, die kaarten kun je zelfs bij het Kruidvat en in vele andere winkels kopen. Kom op Google; werk er eens aan!!

  Reply

 • Avatar

  Dirk

  |

  Vrij dom van ze. Ik heb al enkele apps willen aanschaffen, maar heb geen creditcard. Dus ik geen app en zij geen geld. Raar businessmodel heeft google. Of hebben ze al geld genoeg?

  Reply

Laat een reactie achter