Bestel nu Google Play Giftcards online

Google Play Giftcards, ook wel PlayCards genoemd, verkrijgbaar in Nederland

Voor android is er nog geen mogelijkheid om anders dan met Paypal of een creditcard te betalen. Uiteraard is dit voor veel mensen vervelend, omdat zij geen creditcard hebben. Gelukkig heeft Google in Amerika de giftcard voor de Play Store uitgebracht, waardoor je net zoals een itunes card, een pre-paid kaart kan kopen waarmee je aankopen kan doen in de Play Store.

In Nederland zijn de giftcards online beschikbaar!

In Nederland kan je voorlopig alleen nog maar online de Giftcards bestellen.. Google play gift card In Nederland kan je momenteel in de Playstore alleen maar apps kopen, maar in andere landen is het al mogelijk om er ook muziek, video, boeken en apparatuur te bestellen. Hiervoor is de giftcard ook te gebruiken en niet alleen maar voor apps. Er is wel een uitzondering je kan de giftcard niet gebruiken voor apparatuur/ accessoires in de Play Store. Het heeft even geduurd voordat de Google Play Giftcards in Nederland verkrijgbaar, maar inmiddels vanaf ongeveer januari 2014 kan je ze nu ook in Nederland kopen, welliswaar alleen nog maar online. De itunes giftcard is al jaren een gewild cadeautje voor verjaardagen of feestdagen, de giftcards zijn dat uiteraard ook. De Google Giftcards komen in ieder geval in verschillende waarden. tot nu toe hebben we in Amerika al een giftcard voor bij zien komen van 10, 15 , 20 en 25 dollar.  In Europa is het dollarteken vervangen worden voor het euroteken, zoals dat meestal gaat. voor het laatste nieuws kunt u het beste onze nieuwspagina in de gaten houden, dat kan hier. Zodra de Play cards te bestellen zijn zult u dit kunnen doen door de 3 knoppen hier boven voor de 15, 25 en 50 euro kaarten. Wist je dat Google Giftcards voor iedereen beschikbaar zijn geworden, dus iedereen kan nu ook eindelijk apps kopen zonder creditcard in de Play Store.
De Google Play Giftcards zijn te koop in Nederland
Google Cadeaukaarten,Google giftcard,play store

De Google Play Giftcards zijn te koop in Nederland

Vanaf vandaag zijn de Google Play Giftcards te koop online in Nederland.

Online kopen Google Giftcards

Ineens uit het niets zijn de giftcards beschikbaar gekomen online in Nederland. Eerder kregen wij te horen dat deze pas kwartaal 4 van 2014 beschikbaar zouden komen. www.playcardgiftcodes.nl is de eerste webshop in Nederland die ze aanbied. Je kan vanaf nu giftcard codes kopen van 15 euro, 25 euro en 50 euro. Daar komen wel wat kosten bij als je zo online koopt. De extra kosten zij momenteel 3 euro per kaart. Het is dus het voordeligst om gelijk een kaart van 50 euro te kopen. Bestel je Giftcard code hier.

Het voordeel van online Google giftcard codes kopen is dat je wel per direct op je beeldscherm de code krijgt die je kan invullen in de Play store, zodat je gelijk het tegoed kan gebruiken.  Dit is de de afweging die je zal moeten maken.  Voorlopig zijn de Google Play giftcards nog niet in de fysieke winkels in Nederland gevonden. Mocht jij ze ergens signaleren? Dan horen wij het graag.

Dit is voorlopig de enige manier om zonder creditcard tegoed op je Google account te zetten om te besteden in de Play Store. Uiteraard zijn de gifcards codes ook in andere landen verkrijgbaar. Bijvoorbeeld in Duitsland. Daar is de feed die je betaald iets minder namelijk 2,69 euro. Die duitse giftcards codes zijn ook te gebruiken in Nederland. Bestellen kan hier.

 

Lees verder

Google Giftcards pas in 2014 in Nederland?
betalen,Google giftcard,release

Google Giftcards pas in 2014 in Nederland?

Wij hopen inmiddels al maanden dat wij Google Giftcards kunnen leveren aan jullie en zijn ook nog steeds in afwachting. Inmiddels proberen wij ook los te krijgen wanneer de Google giftcards eindelijk in Nederland te verkrijgen zijn. Het probleem is helaas dat je momenteel geen giftcards uit een ander land kan gebruiken in Nederland. In de landen om ons heen zijn ze inmiddels wel verkrijgbaar, alleen wij lijken nog achter te lopen.

Een anonieme bron van ons heeft laten weten dat de Google giftcards pas in januari 2014 verkrijgbaar zullen zijn in Nederland. Dit is natuurlijk slecht nieuws omdat veel mensen dit als prachtig kerstcadeautje hadden willen kopen. Voorlopig kunnen we dus alleen nog maar met creditcard betalen in de Play Store, waar inmiddels wel Google Music en Google Books aan toegevoegd werd. In de lijn der verwachting lag toch dat de google play giftcards ergens in oktober verkrijgbaar zouden worden in Nederland, maar dit blijkt dus mogelijk weer 3 maanden opgeschoven te worden.

Google Nederland of Google internationaal hebben niet gereageerd op dit gerucht en wij hebben voorlopig nog geen antwoord of verklaring van Google zelf ontvangen. Helaas hebben wij tot op heden dus nog niet kunnen laten bevestigen of dit inderdaad het geval is.

Lees verder

Google Play Music beschikbaar in Nederland
All Access,Google Music

Google Play Music beschikbaar in Nederland

Google Play Music eindelijk in Nederland

Vanaf vandaag kan je gebruik maken van Google Music via de Playstore. Dit is het antwoord van Google op andere diensten, zoals Spotify en iTunes Match. Of het een groot succes gaat worden in Nederland?

Lees verder

Apps betalen via rekening van KPN en Hi
betalen,KPN,play store,telefoonrekening

Apps betalen via rekening van KPN en Hi

Je kan nu apps betalen via jouw telefoonrekening bij KPN en Hi

Onlangs introduceerde KPN deze nieuwe functie voor zijn abonnees. Zoals bekend kan je in de Play Store alleen maar betalen met een creditcard. In Nederland komt deze optie er dus bij, betalen via je mobiele telefoonrekening.

Lees verder

Google Play Store tegoed winnen bij KitKat
Actie,Android,KitKat

Google Play Store tegoed winnen bij KitKat

Koop KitKat en win een Nexus 7 of tegoed voor in de Play Store

Het was te verwachten dat er acties kwamen van Google in samenwerking met KitKat omdat zij de nieuwe android versie KitKat hebben genoemd. En ja hoor, daar is de eerste actie. Als je nu een KitKat koopt moet je naar deze site gaan om mee te doen.

Lees verder

Google Boeken in de Play Store
google boeken,google books,play store

Google Boeken in de Play Store

Google Boeken te koop via de Play Store

We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is het zover. Google is bezig om in Nederland de Play Store uit te breiden. Zij maakte dit via Google+ bekend. Als het goed is zal het de komende uren (dus vanaf 17 juli 2013) beschikbaar moeten worden voor iedere Nederlander.

Lees verder

Google Giftcards deze zomer nog?
code,play store,release Play store gift cards

Google Giftcards deze zomer nog?

Google giftcards zijn bijna te koop in Nederland

Tenminste dat is nog steeds wat iedereen verwacht. Inmiddels wachten we al een jaar op de Google Giftcards, zodat we in Nederland ook aan de slag kunnen met de giftcards. Hierdoor heb je dan geen creditcard meer nodig. Ondanks we nu al lang te wachten, lijkt er inmiddels wel wat aan te komen. Als je naar de website van Google gaat om een code voor de Play Store in te vullen en je doet dit vanuit de engelse versie, dan zie je de achterliggende pagina in een flits.

Uiteindelijk leidt de website je dan naar een pagina waarop staat: …..’ helaas nog niet beschikbaar op uw lokatie’, maar enkele seconden er voor zie je dan de pagina waar je een Google Giftcard code in kan vullen. Zo’n code is de code die op een giftcard staat (Check het zelf). Kortom kennelijk is zelf Google ‘ready to go’, dus waarom hebben we ze dan nog niet?  Google zegt er niets over, maar wij hebben inmiddels van meerdere anonieme bronnen/ kanten voornomen dat deze giftcards voor de Play Store echt deze zomer nog in Nederland verkrijgbaar zullen zijn. Onze bronnen zijn qua betrouwbaarheid verschillend, maar doordat het er meerdere zijn, is onze hoop in ieder geval weer wat sterker geworden.

Het blijft afwachten en niets concreets, maar volgens ons ziet het er naar uit dat de Giftcards in juli, augustus of september te koop zouden moeten zijn in Nederland.  Zodra dit het geval zal zijn, kunt u bij ons ook direct Google Giftcard codes bestellen, zodat u direct apps kunt kopen in de Play Store. U kunt deze code dan afrekenen bij ons met iDeal.

 

Blijf op de hoogte over Google Giftcards

* verplichte velden


Lees verder

Alternatief voor betalen in de Play Store, slim?
alternatief,play store,prepaid crecitcard

Alternatief voor betalen in de Play Store, slim?

Een prepaid creditcard : Alternatief Play Store

Een prepaid creditcard is een alternatief om toch apps te kunnen kopen, maar er zit wel een groot nadeel aan. Ik zal uitleggen wat dat nadeel is. Toch is het wel een optie als jezelf geen creditcard hebt.

Lees verder